Det här är Hultdin System

Hultdin System AB är en ledande tillverkare av redskap och inbyggnadskomponenter för skogs- och entreprenadmaskiner. Hultdins grundades 1928 – i dag används Hultdins-produkter som Supergrip och Supercut över hela världen.

Var kan du köpa våra produkter?

En del Hultdinsprodukter säljs hos återförsäljare, andra kommer endast inbyggda i maskiner från någon av våra samarbetspartners. Och terrängbron, ja den kan du köpa direkt från fabrik. Vi har även lite skilda kanaler i olika länder. Här får du koll på hur det ligger till i Sverige, produkt för produkt.

 

Timmergripare

Våra gripare säljs via alla större maskintillverkare och deras eftermarknadsorganisationer samt även via oberoende återförsäljare. Med all säkerhet hittar du våra gripare hos din lokala servicelämnare. Om inte, kontakta oss så hjälper vi dig.

Till Timmergripare

 

Entreprenadgripare

Hultdins MG-, MG-T- och TL-sortiment finns hos de flesta återförsäljare på entreprenadsidan. Kontakta gärna oss så guidar vi dig vidare.

Till Entreprenadgripare

 

Sågenheter

Sågenheterna SuperCut 100 och SuperCut 300 är s.k. inbyggnadskomponenter som endast säljs till tillverkare av skogsmaskiner eller aggregat. Vänd dig till eftermarknadsorganisationen hos din maskinleverantör för hjälp med just din modell – det finns en mängd olika varianter av SuperCut.

Till Sågenheter

 

Gripsågar

Kontakta oss för frågor kring gripsågar så guidar vi dig till en lämplig återförsäljare. Detta lite beroende på var du bor och vilket behov du har.

Till Gripsågar

 

Dämpare

Hultdins dämpare säljs till antingen maskin- eller krantillverkare för originalmontage och går därmed även att köpa på eftermarknaden via dem. De flesta oberoende återförsäljare i branschen kan också tillhandahålla dämpare för eftermontage. Kolla med din lokala kontakt, kör du fast är det bara att ringa oss så hjälper vi dig.

Till Dämpare

 

Lastutrymmen

Active Load Space säljs enbart via maskintillverkare för originalmontage. Kontakta din maskintillverkare för uppgifter om vilka maskiner de erbjuder med ALS.

Till Lastutrymmen

 

Terrängbroar

Hultdins Terrängbro säljs direkt till dig som använder den eller till skogsbolag. Kontakta oss för mer information.

Till Terrängbroar

 

Pumpar

Hultdins kedjefettpumpar och transferpumpar säljs både originalmonterade i aggregat och lösa på eftermarknaden. Du hittar dem hos din lokala servicelämnare eller hos en oberoende återförsäljare i branschen. Tar det mer än 2 minuter att hitta rätt – ring oss!

Till Pumpar